Meisjesdroom komt uit: trouwen als een Disneyprinses

Dit kan werkelijkheid worden dankzij de ontwerpen van modehuis Alfred Angelo die gebaseerd zijn op de outfits van hoofdpersonages in Disneyfilms.

Vanaf nu kun je voor het altaar verschijnen als Ariël, de Schone Slaapster en Belle. Voor de herfst/wintercollectie komen er ook jurken geïnspireerd door Assepoester en Jasmine erbij. 65 trouwboetieks in het Verenigd Koninkrijk en Ierland verkopen deze, de prijzen variëren van 670 tot 1.343 euro. Designer Michael Shettel: "Toekomstige bruidjes zijn wild van onze reeks Disney bruidsjurken. De combinatie van een schitterend design en een sprookjeswereld met een vleugje Disneymagie werkt perfect." Directeur van Mode voor The Walt Disney Company UK and Ireland Liam Gallagher voegt daar aan toe: "Alle vrouwen willen zich als een prinses op hun bijzondere dag voelen. Er is een grote verscheidenheid aan stijlen doordat de jurken geïnspireerd zijn op verschillende personages."

Inspiratiebronnen
Die van Assepoester is een echte balkjurk met bandeautop en decolleté in hartvorm, die van Jasmine is wat exotischer met diamanten. Hoewel prinses Belle bekend werd dankzij de felgele kleur, is het ontwerp van Alfred Angelo eerder stijlvol met wit en zilver. Wie er als Ariël wil bijlopen, draagt een aansluitende creatie bovenaan dat naar beneden in een vissenstaart uitloopt.


Geplaatst op: 12-07-2011
(Advertentie)


Op debruidsetalage.nl vind je tweedehands, te koop gevraagd én aangeboden trouwjurken