Aangeboden: zeer mooi trouwjurk

Advertentienummer: 770Deze advertentie is 7894 keer bekeken

Meer afbeeldingen

Ik heb met veel liefde deze trouwjurk gedragen op mijn bruiloft. Ik kreeg van iedereen complimentjes dat het een fantastisch jurk is.

Het is een diamond white kleurige jurk maat 38. Met een hart vormige hals. Het is mogelijk om de jurk strapless te dragen of op de manier zoals ik hem gedragen heb met een halter. De Halter is via drukknoopjes los te maken van de jurk. Verder is de jurk aan de voorkant bezet met kraaltjes en bloemetjes. En heeft de jurk een mooie split op de heup waar ook weer borduurwerk op zit. Dat geeft de jurk iets extra's. De jurk heeft een mooi lange en grote sleep met daarboven een rij knoopjes. Oorspronkelijk had deze jurk een rijgwerk op de rug zitten. Maar ik heb er voor gekozen om er knoopjes op te laten zetten. Er is nu een speciaal rijgwerk aan de binnenkant ingezet om de jurk op de goede hoogte te houden. Daarna wordt de jurk dicht gemaakt met een rits waarover dan de rij knoopjes komt.

Naast de jurk heb ik ook bijpassende assecoires te koop. Een jasje, een hoepel, een ketting, een sluier en schoenen in de maat 40. Deze zijn er eventueel nog extra bij te kopen

Heeft u interresse, wilt u meer foto's zien of hem komen passen. Dan kunt u mij via de onderstaande gegevens bereiken

Contactinformatie adverteerder

  • Naam
    Jantine van MIDDELKOOP-BERLAGE
  • Plaats
    utrecht
  • Telefoon
    0628889065

(Advertentie)


Op debruidsetalage.nl vind je tweedehands, te koop gevraagd én aangeboden trouwjurken