Aangeboden: Unieke zeer exclusieve Els Hillenius bruidsjapon 100% zijde

Advertentienummer: 1326Deze advertentie is 3756 keer bekeken

Meer afbeeldingen

Geraffineerde tweedelige/tweekleurige bruidsjurk uit 100% zijde, handgemaakt bij de bruidscouture zaak van Els Hillenius in Haarlem na besproken ontwerp.

Bestaat uit 4 losse delen: Rok met onderrok, bovenstuk (kant op zijde) met knoopjes aan de achterkant, achterrok/sleep die later op de avond bij het swingen makkelijk er af te halen is, lange schaal die aan de achterkant dicht kan, mocht het koud zijn.

Inclusief bijpassende lange handschoenen (zie ook foto), stofproef (voor het uitzoeken van stof voor bijpassend pak) en extra knopen.

Zeer mooie pasvorm en heel mooi afgewerkt. Er zijn tegenwoordig nog maar weinig bruidsjurken die op deze wijze met zo kwalitatief hoogwaardige stoffen op maat worden gemaakt.

Maat: 36
Taille: ca. 68-70 cm
Cup B
Lengte rok is voor iemand van 1,75m maar kan nog langer of korter worden gemaakt.

Deze bruidsjurk bestaat maar 1 keer, is maar 1 keer gedragen en is ook na de bruiloft zonder de sleep prima te dragen als gala/cocktail jurk (rok zou je bijv. kunnen inkorten).

Vanzelfsprekend is alles gereinigd bij een stomerij die gespecialiseerd is in bruidskleding.

Nieuwprijs: EUR 6500,-

Vanaf: EUR 650,-

Na de komst van onze dochter ben ik 2 maten aangekomen. De waarschijnlijkheid dat ik de bruidsjurk ooit nog als galajurk zal kunnen dragen is derhalve uitermate klein. Ik hoop dan ook met deze fantastische bruidsjapon iemand anders heel blij te kunnen maken. Helaas kon ik de foto's van de officiele fotograaph (die nog vele malen mooier waren) niet publiceren.

Contactinformatie adverteerder

  • Naam
    Barbara Kempen
  • Plaats
    Heemstede
  • Telefoon
    0235270085

(Advertentie)


Op debruidsetalage.nl vind je tweedehands, te koop gevraagd én aangeboden trouwjurken