Hoe kies je de juiste lingerie voor onder je bruidsjurk en de huwelijksnacht?

Bruidslingerie
Besteed ook aandacht aan de bruidslingerie. Aan de ene kant wil je je in je bruidslingerie mooi en vrouwelijk voelen, zowel tijdens de bruiloft als tijdens de huwelijksnacht. Aan de andere kant moet de bruidslingerie natuurlijk ook lekker zitten en goed passen bij de bruidsjurk.
Veel bruiden kiezen voor een bustier of een body omdat deze mooi aansluiten en je figuur mooi laten uit komen. Zeker onder een strakke bruidsjurk is een bustier een aanrader. Daarnaast zijn er ook bustiers verkrijgbaar waar afneembare jarretels aan vastzitten. Alleen hebben ze wel één nadeel, het toiletbezoek is wat ingewikkelder dan bij een los slipje en BH. Kies je voor een BH dan zijn er heel wat mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een beugel BH of een push-up BH. Maar waar je uiteindelijk voor kiest, zal afhangen van je figuur. Hier geldt ook: Informeer je goed en pas verschillende lingerie setjes door. Dit kan in een lingeriezaak of in de bruidswinkel waar je jouw bruidsjurk koopt. Daarnaast kun je ook kiezen voor een kousenband, die traditioneel tijdens de bruiloft door de bruidegom wordt verwijderd en (net als het bruidsboeket) naar de vrijgezelle gasten wordt gegooid.

Heb je een keuze kunnen maken, maar vind je het niet zo'n sexy bruidslingerie setje, omdat een goede pasvorm belangrijk is? Dan kun je ook overwegen om voor jullie huwelijksnacht een extra sexy lingeriesetje te kopen.


(Advertentie)


Op debruidsetalage.nl vind je tweedehands, te koop gevraagd én aangeboden trouwjurken